Befujtam a macskam panzipet bolha es kullancsriasztoval. Tiszta vér lett utana a feje. Nem a bőréből jott a ver hanem a szorebol, tehat merem gondolni, hogy ahogy fujtam úgy haltak meg a bolhak es attol lett veres. Lehetseges ez?
Nem lehetséges.
Mivel fújtad be csóri cicát?
Nem, tuti nem a döglött bolha vérzik.
Esélyes, hogy a cicád allergiás a szerre. A helyedben megfürdetném szegényt.
Ugye mikor fújtad, betartottad az utasításokat, és a szemébe, szájába, hallójáratába, nyílt sebbe nem jutott a szer?
Lehet, hogy tele volt csórikám kullanccsal és azok hullottak ki belőle? De ahhoz - szigorúan szerintem - marhasok kullancsnak kellett benne lennie, hogy a bundáján látszódjék a vér.
Biztosan nem a bőre vérzik?
De értsd már meg, hogy ezek a bolha és kullancsriasztók nem olyan szerek, amitől a bolha és a kullancs elvérzésben múlik ki...!
Ha valami vérzik, az egyedül a macskád. Mondjuk volt valami sebe vagy irritált bőrfelülete, amit nem vettél észre, és az kezdett tőle vérezni.
Ha pedig a fejét extrán fújtad, akkor hogy kerülted el, hogy szemébe, orrába, szájába, fülébe ne jusson???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!