Kutyának és macskának jó kullancsriasztó?
Van egy 6 éves golden retrieverem és egy 1 éves házi macskám. Mivel a város szélén lakunk és a kutyával minden nap sétálok ezért mindig tele vannak szegény állatok kullanccsal.
Próbáltam már nagyon sok mindent de volt ami egyáltalán nem is használt és volt ami csak azután ölte meg a kullancsot, hogy már belemászott az állatba.
Szóval akár saját tapasztalat alapján tudnátok mondani megoldásokat? A kutya esetében egy 35 kg körüli állatról van szó.
Előre is köszi!
Mi Bravectót használtunk régen ( ez tabletta, a kullancsnak bele kell mennie a kutyába hogy mrghaljon)
Most viszont Simparicát kap.
"Most viszont Simparicát kap."
Ugyan úgy működik, mint a Bravecto.
Elvileg most a Simparica Trio a legjobb.
Plusz ultrahangos kullancsirasztó a nyakörvre vagy a hámra.
Ha még biztosabbra akarsz menni vegyél cseppet is.
#3 tudom, csak mivel ez féreghajtó is egyben és szívféreg ellen is jó, így ez jobban megéri mint a bravecto.
30 kg a kutyánk (#1 voltam)
Happypet Guard a DM-ből, van nyakörv és spoton is belőle, természetes riasztó hatású illóolajos termékek.
Nekünk csak ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!