Hatalmas, nyúl méretű patkányok élnek tőlem nem messze, ez baj?
Ezért írtam, hogy szinte képtelenség akkora patkány.
Egyébként míg a patkány az egéralkatúak alrendjébe tartozik, addig a nutria a sülalkatúak alrendjébe. Míg a patkány az egerek családjába, addig a nutria a nutriák családjába tartozik.
Magyarán dobj majd nekünk egy képet az ominozus egyedekről, mert így csak találgatunk. De szerintem sanszos,hogy nutria amit patkánynak néztek.
Oldalról fotózd majd őket. Remélhetőleg éles kép is lesz, és nem sötét.Csak mert ha nem patkány, akkor annak a kiírásnak értelme egy szál se. Mivel a nutria szerepel a Természetvédelmi Világszövetség Vörös listáján. Fokozottan védett faj!
Nem véletlen, hogy az ilyen kamu nagyságú állatokat soha nem úgy fotózzák, hogy egy mérőszalag mellé van a tetem kiterítve.
Szerintem nem nutria volt, hanem pézsapocok.
35-ös az is lehet, sőt sanszosabb, mint a nutria, ebben igazad van. De a kérdező ígérte,hogy lefotózza. Addig meg csak találgatunk. De az tény,hogy a pézsmapocok 1915-ben jelent meg először Bajorországban, 1917-ben Szászországban, 1927-ben Baden-Würtenbergben, amúgy eredeti élőhelye Észak-Amerika lenne.
De ugyanúgy szerepel a természetvédelmi világszövetség vörös listáján.
Nutria lesz az.
A patkány nem "hobbiból" van a csatornában, csak ott közlekedik, rejtőzik, tápolni biz' bejár az emberek közé a szemétre, vagy arra amit talál (a szennyvízben ugyebár elég kevés az ehető, emészthető anyag a patkányok számára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!