Amikor szafarin látják, hogy egy oroszlán vagy hiéna elkap pl egy antilopot és szó szerint élve felfalja nem kéne közbe avatkozik és leloni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 11:37
11/32 anonim válasza:
valószínűleg akik bemehetnek a természetvédelmi területre,aláírnak olyan nyilatkozatot is,hogy természetes folyamatokba nem avatkoznak...
12/32 anonim válasza:
Én a vegánokat utálom, a növényeket nem veszik emberszámba. Egyenek fényt.
13/32 anonim válasza:
Pompás ötlet!!! Állítsunk minden ragadozó mellé egy vadászt amelyik lelövi a prédát, sőt egy szakácsot is, amelyik ilyenkor megkérdezi az oroszlánt hogy medium, rare ot well down?
14/32 Thunderfairy válasza:
Ez a dolga a ragadozóknak. Ők nem növényevők.
15/32 anonim válasza:
És akkor mit eszik az oroszlán? Veszel neki cicatápot? :D
16/32 anonim válasza:
Az amit a tv-ben bemutatnak erősen cenzúrázott.You tube-on vannak olyan felvételek,pl,egy csapat vadkutya egy tehénből ellés közben szabályosan kitépi a borjút,közben a tehén keservesen bőg.A kutyák meg sem próbálják lefojtani a tehenet,teljesen bevadulnak.Ha én ilyet látnék,bizony beavatkoznék a természet rendjébe,és lelőném a tehenet.
17/32 A kérdező kommentje:
Hát én tiktokon futottam bele ilyen videokba és ott élve eszik meg a zsákmányt a ragadozók. Nagyon brutális!! Én lelonem őket!
2022. febr. 18. 12:21
19/32 Neked csak Laci válasza:
A ragadozók zsákmányszerzésében fontos szerepe van annak, hogy a zsákmány menekül, mozog és él. A táplálékszerző ösztöneiket ez mozgás is stimulálja, és ez más életterületen is fitten tartja a ragadozót. Figyeld meg a macskát, hogy a menekülő egérre jobban ugrik. Persze megeszik a vadállatok az állatkertben is a döglött állatok húsát, de ez nem nevezhető természetesnek, nem illeszkedik az ösztönös viselkedésükhöz, és rontja a belső harmónájukat és egészségüket. Ezért is legjobb hagyni, hogy az élőlények úgy éljék az életüket, amire ki vannak találva, mert úgy a legjobb nekik. Amennyiben az emberek életét nem veszélyeztetik.
20/32 anonim válasza:
azt hiszem kihalt volna a föld, ha mindenki ezt gondolná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!