Szerintetek ez miért volt? A Többi lent
Figyelt kérdés
kimentem sárkányrepülőzni egy ilyen erdős részhez és ahogy nézegettem hogy milyen szél fúj, egyszer csak ráugrott a lábamra egy mókus(hirtelen megijedtem:D)aztán leugrott rólam majd amikor felment egy fára ott babráltam a napszemüvegemmel és amikor elindultam haza bejött velem szószerint jött utánam és azóta is nálunk van :D2010. aug. 17. 21:25
1/10 anonim válasza:
Lehet előtte valaki házikedvencként tartotta, így hozzászokott az emberhez. De nagyon aranyos lehet:)
2/10 A kérdező kommentje:
a legelsőnek
Még kicsike volt amikor odajött hozzám:P kb 2hónapos:P
2010. aug. 17. 21:36
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Első vagyok:
Akkor lehet megkedvelt Téged :D Vagy mogyi volt a zsebedben :P Képet tényleg tehetnél ide!
5/10 anonim válasza:
De aranyos! :)
Valszeg otthonra vágyott.. :)
6/10 anonim válasza:
Lehet nincs anyja, te meg nem zavartad el :)
7/10 anonim válasza:
Ez azért nem normális dolog egy vadállatól. Először az jutott eszembe hogy lehet veszett volt, de ha még mindig él, akkor az a valószínűbb, hogy valaki háziállatként tartotta csak aztán megunta és elengedte az erdőben. Viszont már megszokta az embereket meg lehet már nem is tudta ellátni magát, és így te pont kapóra jöttél neki. Ezért mondom mindig VADÁLLATNAK A VADONBAN A HELYE! Amugy vörösmókus?
8/10 A kérdező kommentje:
utolsó:
Biztos hogy nem tartotta senki háziállatként hisz még egész kicsi volt, mondom egy vagy két hónapos lehetett én is arra gondoltam először hogy veszett de nem az szerencsére:D
és nem is akar elmenni tőlünk, tehát úgy ideszokott :D
Amúgy igen vörös mókus :D
2010. aug. 18. 22:36
9/10 anonim válasza:
áááááááááááááááááááááááááááááááá
10/10 anonim válasza:
Fuu de jó neked :D talán meghalt az anyukája, te meg nem üldözted el, etettétek is, hát... :D adj képet jaj de jó lenne nekem is egy ilyen otthonra :P csak egy vörös kiscicám van akit nagyon szeretek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!