Egyre több aranysakál merészkedik be a városba. Múlt éjjel megtámadta az egyik ismerősömet és kiskutyáját. 2-300 méterig is követte őket, támadta laposkuszásban. Sehogy nem tudta el kergetni majd jött 2 ember a segítségére és elfutott .
Végy példát Toldiról, ő aztán el tudott bánni a toportyánféreggel!
Amúgy ha igaz az ismerősöd sztorija akkor is valami kóbor kutya volt.
2020. nov. 13. 06:33
12/20 anonim válasza:
A "rajta vannak az ügyön" azt jelenti, hogy ki akarjátok őket írtani? Gratulálok. Én is láttam egyszer, az út közepén állt, amikor mentem haza. Azonnal elszaladt, amint meglátott (mellesleg gyönyörű állat szerintem), úgyhogy ez a támadás nekem is fura.
2020. nov. 13. 06:54
13/20 anonim válasza:
Az igazi sakál valóban nem támad emberre.
Viszont. A sakál életképes hibrid utódokat tud létrehozni a kóbor, vagy kijárkáló kutyákkal, amit el tudok képzelni, hogy agresszív.
2020. nov. 13. 07:15
14/20 anonim válasza:
A "rajta vannak az ügyön"
Remélem nem kilövést értik ez alatt,
az ilyen rémhír terjesztő gyökerek miatt.
2020. nov. 13. 07:17
15/20 anonim válasza:
Rendes méretű kutyák kell tartani a zsebcirkálók helyett és meg van oldva. Meg nem kell menekülni, mert az a ragadozó ösztönt váltja ki az állatból, és már csak azért is utána megy.
2020. nov. 13. 07:52
16/20 anonim válasza:
"egyik ismerősömet és kiskutyáját. 2-300 méterig is követte őket, támadta laposkuszásban"
Az kutya volt. Az nem fél az embertől. Az Oroszok tudnának mesélni az elvadult kutyák támadásairól.
2020. nov. 13. 09:16
17/20 anonim válasza:
Láttam már pár sakált. Messziről. Elkerülik az embert. Bocs, de annyi időt töltök a "vadonban", hogy ezt nem veszem be.
2020. nov. 13. 09:49
18/20 Grimfox válasza:
Az alföldön elég komoly szaporulat van aranysakálból az utóbbi évtizedekben. Mivel opportunista faj, ezért a városokba is bejár élelem után. A kisebb kutyákat lehet hogy potenciális zsákmánynak tekinti. Főleg az ilyen hörcsög méretűeket, mint a chihuahua, és hasonlók. Hordj magadnál gázspray-t, rózsapatronos pisztolyt, vagy azt a sűrített levegős, spray palackos dudát. A környéket felvered vele, a kutyádra is a frászt hozod, de a vadállatokat elijeszted. Az airsoft pisztoly is megoldás lenne, de szerintem ha azzal lövöd, azért megbüntetnek.
2020. nov. 15. 13:05
19/20 anonim válasza:
Pipamocsokkal be kell kenni az arcod és mentolos ha lehet jó erős mentolos rágó. És a környékedre se jön a bestia!
2020. dec. 7. 16:15
20/20 Vinczellér Ágnes válasza:
Nem értem a sok hitetlenkedő és gúnyos választ. Mivel a sakál ragadozó, a kistestű kutyát zsákmánynak tekinti. Láttam már olyan videót, ahol felnőtt nőt támadott meg a sakál. Nagyon ilyesztő volt. Nem kutya volt és nem is farkas.
A kérdés az , hogy ilyen esetben mit tegyen, akinek a kutyáját megtámadja egy
ragadozó élőlény, ami valószinűleg nem róka és nem is kutya. Éppen csak
erre nem kapott választ a kérdező.
Esetleg, ha van olyan szakertő, aki tud erre válaszolni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!