A medvéken és a farkasokon kívül milyen veszélyes vadállatok élnének még Mo.-n?
Ha még nem vadászták volna le őket és nem foglaltuk volna el az élőhelyüket?
Úgy tudom régen voltak mocsaras vidékeink is, tehát akkor lennének aligátorok is Mo.-n, ha nem számoltuk volna fel a mocsarakat?
Vadisznó.
Aligátor biztos hogy nincs.
Nem lehet aligátor Magyarországon, a tél miatt. Azért csak-csak hüllő, a fagypont alatti hőmérsékletet tartósan nem viselné el.
Vipera is veszélyes lehet gyerekre, idősre.
Nem emlegetett de veszélyes lehet: búvárpók, mérges dajkapók, de közönséges méh, darázs, lódarázs is.
Aligátor... no ezen jót nevettem, lehet nem ártana utána olvasni merre van az aligátorok természetes előhelye mielőtt kiir valaki egy ilyen kérdést.
Igazából sem a medve sem a farkas nem veszélyes olyan kevés van belőlük, hogy nagyobb az esélyed a lottónyereményre. Néhanapjan egykét példány átbolyong a Szlovák határon. Azt tudom, hogy Szlovákiában kb 500-700 farkas él de még sohasem jegyeztek fel olyan esetet hogy az emberre támadott volna.
De a kérdésre válaszolva én a kullancsonat emelném ki talán a legveszélyesebbek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!