Valami furcsaságot látta. Mi lehet?
Figyelt kérdés
A napokban túrázni voltam a hegyekbe már ha itthon lehet őket így hívni. Na mindegy is ez. A lényeg az,hogy valami furcsa lényt láttam ami volt 3 méter magas és kétlábon járt meg fekete bunda borította. Nem vett észre enegem mert meglapúltam. De mi lehetett az?2020. aug. 27. 00:15
11/12 anonim válasza:
A Mátrába nagy valószínűséggel már tovább vonultak, de nem tudni biztosan. javítva
12/12 anonim válasza:
Azért kell hangoskodni, és zajt csapni, hogy messziröl, elegendö távolságból meghallja az embert, (illetve ha épp el van bújva, vagy a fa mögött alszik ne ijedjen meg) így akkor is idöben el tud menekülni a bocsaival együtt, és nem támad. Ha megijesztik, vagy úgy méri fel, hogy túl közel vagy és veszélyezteted a bocsait akkor védekezésül támadni fog. Rövid távon akár 80 km/h -s sebességre is képes. Ezt még Erdélyben mondták nekem, ahol rengeteg medve van, de sok helyen olvasható is.
Vadászni nem hiszem, hogy emberre vadászna, esetleg hím medve támadhat területvédés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!