Bejött egy denevér, mit csináljak a tetemével?
Én végig nem értem, hogy a fenébe lehet ennyire félni, hogy még a fegyverért is kúszva megy az illető.
Járjatok többet állatkertbe.
62 éves vagyok, de soha nem hallottam arról, hogy denevér embert ölt volna, még olyant sem, hogy komoly sebesülést okozott volna.
Elképeszt ez a kontroll nélküli viselkedés. Saját magam előtt szégyellném, ha pánikba esnék egy pár dekányi emlősállattól, akár röpköd, akár ugrál.
Még a pókoktól sem, habár azokat nem tűrjük a szobában, mindig kivisszük.
NEM megöljük, számomra a "megijesztett, tehát megölöm" nem opció.
Sajnálom a denevért.
Én is felugranék, ha berepülne egy, mert gyorsan meg kellene mentenem, mielőtt valamelyik macskám intézkedne, de megpróbálnám alaposan megtekintgetni.
Kikúsztál a szobából, de utána miért kellett agyoncsapni szerencsétlen denevért?
Aki állatokat akar, menjen vidékre?
Azért az arcból is vissza lehetne venni egy kicsit!
Sajnos, úgy látszik, a 42-es nem látott egyetlen ismeretterjesztő filmet sem a Budapesten élő vadállatokról. Érdekes pedig.
Sajnos most nem találom, nem is volt hosszú.
Egyszer bejött egy kisebb raj darázs a szobámba. Kb 80 db volt, legalábbis nagyjából annyi döglöttet számoltam később össze. Na, az kicsit veszélyesebb helyzet volt.
Befújtam a szobát alaposan raiddel. Rájuk csuktam minden ajtót és mire visszaértem a melóból megdöglött mind.
Ezt csak tanulságként írom, hogy ilyen is előfordulhat. Remélem, hasonló helyzetben nem a parfist választanád. Ahogy denevérre sem a rovarirtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!