Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Bejött egy denevér, mit...

Bejött egy denevér, mit csináljak a tetemével?

Figyelt kérdés
Nyitva volt az ablak és hirtelen észrevettem valami bejött a lakásba, össze-vissza repkedett én pedig megláttam ez egy denevér és úgy megrémültem, hogy elsírtam magam. Magamra rántottam az ágyról a takarót és kúszva kimentem a fürdőszobába partvisért amivel sikerült lecsapnom, sajnos a falra is sikerült rákennem kissé de hipós vízzel áttörölgettem és majd úgy is festeni kell. A tetemmel mit kezdhetek? Le kell adni valahova? Tudom, hogy betekségeket terjesztenek, nem tudom ilyen esetben mi a teentő, bevizsgálják? Vagy egyszerűen dobjam ki, nem lesz bajom?
2020. aug. 22. 03:06
1 2 3 4 5
 41/46 Doros ***** válasza:
68%

Én végig nem értem, hogy a fenébe lehet ennyire félni, hogy még a fegyverért is kúszva megy az illető.

Járjatok többet állatkertbe.

62 éves vagyok, de soha nem hallottam arról, hogy denevér embert ölt volna, még olyant sem, hogy komoly sebesülést okozott volna.

Elképeszt ez a kontroll nélküli viselkedés. Saját magam előtt szégyellném, ha pánikba esnék egy pár dekányi emlősállattól, akár röpköd, akár ugrál.

Még a pókoktól sem, habár azokat nem tűrjük a szobában, mindig kivisszük.

NEM megöljük, számomra a "megijesztett, tehát megölöm" nem opció.

Sajnálom a denevért.

Én is felugranék, ha berepülne egy, mert gyorsan meg kellene mentenem, mielőtt valamelyik macskám intézkedne, de megpróbálnám alaposan megtekintgetni.

2020. aug. 22. 23:45
 42/46 A kérdező kommentje:
Aki állatokat akar menjen vidékra, városban ilyenre kevésbé számítani...
2020. aug. 23. 00:20
 43/46 anonim ***** válasza:
88%

Kikúsztál a szobából, de utána miért kellett agyoncsapni szerencsétlen denevért?

Aki állatokat akar, menjen vidékre?

Azért az arcból is vissza lehetne venni egy kicsit!

2020. aug. 23. 00:33
 44/46 Doros ***** válasza:
100%

Sajnos, úgy látszik, a 42-es nem látott egyetlen ismeretterjesztő filmet sem a Budapesten élő vadállatokról. Érdekes pedig.

Sajnos most nem találom, nem is volt hosszú.

2020. aug. 23. 00:44
 45/46 Doros ***** válasza:
100%

Bocs, talán ez az:

[link]

2020. aug. 23. 00:48
 46/46 anonim ***** válasza:
5%

Egyszer bejött egy kisebb raj darázs a szobámba. Kb 80 db volt, legalábbis nagyjából annyi döglöttet számoltam később össze. Na, az kicsit veszélyesebb helyzet volt.

Befújtam a szobát alaposan raiddel. Rájuk csuktam minden ajtót és mire visszaértem a melóból megdöglött mind.

Ezt csak tanulságként írom, hogy ilyen is előfordulhat. Remélem, hasonló helyzetben nem a parfist választanád. Ahogy denevérre sem a rovarirtót.

2020. aug. 23. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!