Bajött egy denevér, mit csináljak?
Kinyitottam az ablakot, és egyszer csak azt vettem észre, hogy berepült valami kis, barna dolog, egy denevér.
Most fent ül a csilláron a szobámban. Hogyan tegyem ki? Vagy várjam meg ameddíg kiszáll? Szegítsetek!
Fényes nappal délután fél kettőkor mit keres nálad denevér?
Ha a kérdés nem kamu, hozzánk is bejöttek párszor, mert a szellőzőben laktak, amikor beesteledett mindig tettek pár kört. Vagy teljesen kinyitottuk minden ablakot és próbálva a legkevesebb stresszt okozva neki kizavartuk, egyszer pedig bezártuk a fürdőbe, és elkaptuk majd kiengedtük. Ilyen esetben ajánlok kesztyűt mivel ragadozó, kis tűfogai vannak.
Nappal? Az érdekes, mert ők csak este kelnek fel.
Na mindegy. Nyiss ki minden ablakot, és várj, ki fog menni. Csak vaksi szegény, és a nappali zaj nyilván összeavarta, és most retteg. De ő akar a legjobban kijutni a lakásodból.
Köszönöm!
Nem kamu volt, és egyébként is láttam már denevért nappal körözni.
Még egyszer is köszönöm a tippeket, kinyitottam mindent, megfogtam törölközővel és kitettem. Már messze járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!