Igaz az hogy egy denevér annyira bele tud kapaszkodni valaki hajába, hogy azt le kell vágni, másképp nem lehet kiszedni?
Ugye tudod, hogy denevérek ultrahanggal navigálnak?
A haj szerkezete miatt róla/belőle visszaverődés nincs.
Szegény bőregér ezért azt látja, hogy ott nem lát semmit.
Aztán vergődve belegabalyodik abba a semmibe, amit te 'haj'-nak nevezel.
Az egyes válaszolónak főleg üzenem, de neked is kérdező hogy ez csak hülye mítosz. Az emberek félnek a denevérektől meg hülyeségeket találnak ki hogy vért szívnak, és mivel repülnek gondolom ezért találtak ki olyasmit is hogy belegabalyodik az ember hajába. Aminek ugyanannyi az esélye, mintha attól tartanánk hogy a madár gabalyodik a hajunkba, úgyhogy ilyeneket nem is csodálom hogy nem hiszel el, ne is hidd.
És tény, hogy ultrahanggal tájékozódnak, és elképzelhető hogy a hajat nem látják, de minket igen, és mint a kérdező is mondta, elkerülnek minket több méterre, és én még nem láttam olyat hogy valakinek a haja másfél méterre a fejétől legyen. :)
Nem. Ez egy idiótaság, amit azok a fosósok találtak ki, akik egy ilyen ártatlan, pici állattól halálra rémülnek és vámpírnak képzelik, mert tudatlanok és nincs agyi kapacitásuk, hogy bárminek utána nézzenek.
A denevér nem hülye, nem repül bele senkinek a hajába és nem gabalyodik bele semmibe. Pláne nem támad. Valószínűleg soha nem történt olyan eset, hogy denevér akadt volna valakinek a hajába, csak ugye agyatlanul rikácsolni könnyebb, mint tanulni valamiről.
Az is általánosan elterjedt, hogy minden denevér harap és veszett. Ehhez képest az elmúlt 10 évben egyetlen egy denevérben találtak veszettséget, az sem élt már, és nem harapott meg senkit.
Kedves barátnőd hülyeségbeszélés helyett inkább álljon neki kicsit tanulni, mert ennyi ésszel nem fogja sokra vinni az életben.
Te már jártál denevérekkel teli barlangban?
Én már jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!