Találtam egy kölyök denevért a padláson. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A szülei nincsenek a padláson. Ha elengedem, éhenhal?#padlás #Denevér,
2020. máj. 16. 13:55
1/12 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot állatvédőkkel.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem terveztem megenni..
2020. máj. 16. 14:14
3/12 anonim válasza:
Pedig finom az :D egyébként ezek rovarokat esznek főként, úgyhogy ha eszik ideig óráig ellehet etetni,de minél előbb állatvédőkhöz kéne kerüljön.
4/12 anonim válasza:
Mennyire ismered a denevérfajtákat?
Mert vannak olyan denevérek amik nagyon kicsik, szinte az ember tenyerébe elfér, mégsem kölyök, hanem kifejlett példányról van szó. Nekem is van a padláson egy kicsike denevér. Bőven elfér a tenyerembe olyan picike, de nem kölyök. Én ott hagytam ahol van. Délutánonként mindig látom, hogy repked, szedi a rovarokat.
Tedd vissza ahol találtad. Ha tudsz csinálj képet, és próbáld megtalálni, hogy milyen fajta.
5/12 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kölyök? Pár centi és csupasz?
6/12 A kérdező kommentje:
Körülbelül akkora mint a fél tenyerem, de nem csupasz.
2020. máj. 16. 14:26
8/12 anonim válasza:
Ohh akkor az bőven felnőtt....
28 denevérünk van hazánkban (ha jól emlékszem).
Van olyan törpedenevér amelyik felnőtt korában 3-4 centinél nem lesz nagyobb sem.
Hol találtad? vagyis hogy?
Lógott vagy a padlás padlóján hevert? Képet nem tudsz csinálni róla?
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nem fog éhenhalni amíg vannak repülő rovarok. Nem kölyök a denevér, hanem kifejlett példány. Picike, mert ilyen fajta. Hagy ott ahol van, és hagyd, hogy elkapja a szúnyogokat, legyeket, rovarokat. A legaranyosabb állat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!