Általánosságban az emberek többsége a cápáktól, vagy a krokodiloktól fél jobban?
Két klasszikus faj, csak hogy mondjak példát a nagy fehér cápa és a nílusi krokodil.
Tudom mind a két ragadozó ijesztő és vérfagyasztó, de ha lehetne választani, akkor melyiket gondoljátok veszélyesebbnek, félelmetesebbnek?
Gondoljátok, akkor megindokolhatjátok, hogy: 'ez pl. azért, ez pedig ezért'
Kíváncsi lennék felmérésekre, statisztikákra, de nagyon!
Ennyit arrol,h a krokodil nem haziasithato...
Ha veled no fol ,a medve is aranyos haziallat. Adrol is van video.
Ha nem en neveltem,persze,h ramtamadhat.
Biztos felnek,ha a kozelembe lenne. 😂😂
"Ha nem en neveltem,persze,h ramtamadhat"
Magyarul nem háziasított. A háziasítás sok sok évnyi mesterséges szelekció eredménye, nem az, hogy a gondozóját nem eszi meg az adott állat.
Off: A medve bármikor támadhat, sok-sok okból, ha nincs megtőrve, vagy nem altatták el.
Gondozókat is ettek már meg, mert például kanos lett a medve valami ember számára nem érezhető szag miatt.
On: Krokodik ha emberek és álattok közt kell ki a tojásból, nem tudja, hogy azok prédák lennének. Oda-oda kaphat dűhösen, de mint a rokonoknak. Krokodilok a kisebb krokodilokat meg szokták enni, ha az nem elég gyors.
Szóval nála kisebb élőlényekre, egy ilyen élőállatottal korábban soha nem táplálkozó kroki is veszélyes. Gyereket ettek meg szoba krokik. És ezek nem olyanok, mint a pitt bull esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!