Általánosságban az emberek többsége a cápáktól, vagy a krokodiloktól fél jobban?
Figyelt kérdés
Két klasszikus faj, csak hogy mondjak példát a nagy fehér cápa és a nílusi krokodil.
Tudom mind a két ragadozó ijesztő és vérfagyasztó, de ha lehetne választani, akkor melyiket gondoljátok veszélyesebbnek, félelmetesebbnek?
Gondoljátok, akkor megindokolhatjátok, hogy: 'ez pl. azért, ez pedig ezért'
Kíváncsi lennék felmérésekre, statisztikákra, de nagyon!
2020. júl. 9. 10:21
A kérdező szavazást indított:
Cápa
Krokodil
66 szavazat
1/27 anonim válasza:
A kullancsot. Mert az valóban veszélyes lehet rám, a cápával meg a krokodillal ellentétben. Ha ragaszkodsz a másik földrészi állathoz: Akkor a vízilótól félnék. [link]
2/27 anonim válasza:
Attól félek jobban amelyik eltud kapni, ha vízben lennék cápától ha a parton akkor kroki. Így meg ugyanannyira, hisz mindegy melyik kap el a vége ugyanaz valszeg.
3/27 anonim válasza:
Hát...én a fizika tártól fosok be😬
4/27 anonim válasza:
A krokodilt könnyebb elkerülni, mint a cápát. Tehát sokkal kevésbé veszélyes.
Gondolom a magyarok többsége többet úszik tengerben, mint mászkál afrikai folyók és tavak mellett.
6/27 anonim válasza:
Krokodil is csak vízben, vagy vízből veszélyes. A szárazon lassú dög.
7/27 anonim válasza:
Olyan helyen még nem jártam, ahol tartanom kellett volna krokodiltól. Egyiptomban egy kicsit féltem, hogy jön a cápa amikor leléptem a stég lépcsőjéről és nem láttam le a tenger aljáig :D De a krokodiltól is paráznék, azért vannak olyan helyek pl Florida, ahol csak úgy bemegy a kertbe, bemászik a medencébe, vagy a kerti tóba...
8/27 anonim válasza:
Mind a két állat abban hasonlit egymásra, hogy egy őskövület mind a kettő, az evolúció során szinte alig változtak kinézetre
Mind a kettő veszélyes, halálos élőlény az emberre nézve
9/27 anonim válasza:
nem lassú dög a kroki a parton. A vízből kiugorva támad, a parton ivó gnút, szóval az a part...
10/27 anonim válasza:
Amúgy se lassú. A kroki szárazföldi sebessége 14-15 km/h . El tud kapni egy futó embert simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!