Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » De akkor lehet, hogy ő is fél...

De akkor lehet, hogy ő is fél tőlünk? .

Figyelt kérdés

Én írtam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__1019958-t..

Gondolkodtam (amit ritkán szoktam XD).Arra jutottam, hogyha ez a lény ilyen kicsi meg minden, akkor nem létezik az, hogy tőlünk, emberektől is fél?

Várom az ÉRTELMES, ÉSSZERŰ, OKOS válaszokat!!!

2010. júl. 20. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azt bebizonyitották hogy a sárkányok léteztek linket nem tudok de volt egy dokumentum film rola h régen a dinók után élte igaz h nem oriási lények hanem 1m vagy kisseb medarak és tüzet is csak ugy tudtak okádani h már valami égett elötük csak ezt tudták felerösíteni mert valahogy képesek voltak metánt kiválasztani a szervezetükböl
2010. aug. 3. 14:05
 12/15 A kérdező kommentje:
kösz h offolsz
2010. aug. 3. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nos az h 10 évesen alkonyatot olvasol nem jelent semmit.11 évesen csak vérengzős idegbeteg orvosokról szóló könyveket olvastam meg mindenféle rémtörténetet és attól nem voltam bátrabb/okosabb/nagyobb/éretteb.Szerintem létezik,de nagyon eltúlozzák a dolgokat,mert te is tudod hogy lesz a bolhából elefánt.A linkelt képek közt meg van egy ami másik oldalon szellemnek van linkelve szóval...De ha létezik is,akkor fél tőlünk és nem fog rád támadni:)
2010. aug. 8. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:
=))
2010. aug. 11. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Aludj nyugodtn, ha bemegy a szobádba már mindegy.
2011. szept. 3. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!