Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » De akkor lehet, hogy ő is fél...

De akkor lehet, hogy ő is fél tőlünk? .

Figyelt kérdés

Én írtam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__1019958-t..

Gondolkodtam (amit ritkán szoktam XD).Arra jutottam, hogyha ez a lény ilyen kicsi meg minden, akkor nem létezik az, hogy tőlünk, emberektől is fél?

Várom az ÉRTELMES, ÉSSZERŰ, OKOS válaszokat!!!

2010. júl. 20. 11:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Leírom a VÉLEMÉNYEM (azért írom nagy betűkkel, hogy senki ne kössön bele). Szerintem ez egy spanyol legenda csupán, hogy legyen miről beszélni a 70 éves öregembereknek. Szerintem csupán egy nyest vagy ilyesmi, és ráfogják, hogy ez egy abnormális lény, hogy minden róluk szóljon.
2010. júl. 20. 12:07
 2/15 A kérdező kommentje:

nah lehet

de csak 10%

2010. júl. 20. 12:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat!!!!!!!!!!
2010. júl. 20. 12:22
 4/15 A kérdező kommentje:
ÍRJATOK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
2010. júl. 20. 15:02
 5/15 Toppancs ***** válasza:

Nem valószínű hogy létezik úgyhogy ne parázz már ennyire!!!!

Ha meg létezik nyugi téged nem fog bántani!:)

Egy időben a sellőkre és a sárkányokra is azt hitték hogy léteznek és megtámadott téged már sárkány?

Mert engem nem.

És azok a képek az interneten amikor ott össze van esve egy csont sovány izé az inkább egy kutyára hasonlít, úgyhogy valószínű hogy ez kamu!!!!!!!!!!!!!!

2010. júl. 21. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Írj privit a másikhoz is ezt írtam :D
2010. júl. 21. 22:21
 7/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Ne cirkuszolj már ...

Inkább olvass mesekönyvet.

2010. júl. 24. 00:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Jhaj köszi

de csak úgymondom h má 10 évesen alkonyatot olvasok nah mind1

kös a válaszokat

2010. júl. 24. 12:51
 9/15 Septimius ***** válasza:

Szerintem:

1. Könnyen lehet, hogy létezik - biológusok szerint annyiféle faj van, hogy az emberiség előbb kipusztul, mire mindet felfedezhetné.

2. Lehet, hogy a beszámolók túlzóak, és nem is ilyen vérengző az az állat, csak még nem volt okuk jól megfigyelni.

3. Úgy tudom, még sosem támadt emberre, és a legtöbb állat fél az embertől, tehát valószínűleg ez is. Egyébként is, semmilyen állat nem teheti azt, hogy csak úgy ráront valami másra, mert ezzel saját magát is veszélybe sodorná - előbb felméri az erőviszonyokat, és ha biztos a dolgában, akkor támad csak. Egy medve sem rontana egy elefántnak!

2010. júl. 25. 12:06
 10/15 anonim ***** válasza:

az előbb írtam le amoda is h nem a mi közelünkben él kicsi és nem szívja a véred se...

nem megy majd oda h megegyen

konkrétam a másik irányba menne

FÉL :D

2010. júl. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!