De akkor lehet, hogy ő is fél tőlünk? .
Én írtam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__1019958-t..
Gondolkodtam (amit ritkán szoktam XD).Arra jutottam, hogyha ez a lény ilyen kicsi meg minden, akkor nem létezik az, hogy tőlünk, emberektől is fél?
Várom az ÉRTELMES, ÉSSZERŰ, OKOS válaszokat!!!
nah lehet
de csak 10%
Nem valószínű hogy létezik úgyhogy ne parázz már ennyire!!!!
Ha meg létezik nyugi téged nem fog bántani!:)
Egy időben a sellőkre és a sárkányokra is azt hitték hogy léteznek és megtámadott téged már sárkány?
Mert engem nem.
És azok a képek az interneten amikor ott össze van esve egy csont sovány izé az inkább egy kutyára hasonlít, úgyhogy valószínű hogy ez kamu!!!!!!!!!!!!!!
Ne cirkuszolj már ...
Inkább olvass mesekönyvet.
Jhaj köszi
de csak úgymondom h má 10 évesen alkonyatot olvasok nah mind1
kös a válaszokat
Szerintem:
1. Könnyen lehet, hogy létezik - biológusok szerint annyiféle faj van, hogy az emberiség előbb kipusztul, mire mindet felfedezhetné.
2. Lehet, hogy a beszámolók túlzóak, és nem is ilyen vérengző az az állat, csak még nem volt okuk jól megfigyelni.
3. Úgy tudom, még sosem támadt emberre, és a legtöbb állat fél az embertől, tehát valószínűleg ez is. Egyébként is, semmilyen állat nem teheti azt, hogy csak úgy ráront valami másra, mert ezzel saját magát is veszélybe sodorná - előbb felméri az erőviszonyokat, és ha biztos a dolgában, akkor támad csak. Egy medve sem rontana egy elefántnak!
az előbb írtam le amoda is h nem a mi közelünkben él kicsi és nem szívja a véred se...
nem megy majd oda h megegyen
konkrétam a másik irányba menne
FÉL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!