Titeket zavarna ha a szomszédotok emukat tartana?
Figyelt kérdés
Kertes ház nagy kerttel. Valószinű a jövőben emukat tartok majd.
Jelenleg csak külterületen vannak a madaraim, ott nincs szomszéd.
2019. nov. 29. 19:50
1/20 anonim válasza:
Engem zavarna!De tudtommal nem is lehet a szomszédok beleegyezése nélkül.
2/20 anonim válasza:
Nem. Nem hangos, nem büdös. Inkább, mint kutyák, disznók, gyöngytyúkok stb.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem bejelentésköteles.
Nem szagos, nem hangos.
Nem veszélyes annyira se mint egy ló. Leginkább szokatlan az embereknek, tartanak.
2019. nov. 29. 20:03
4/20 anonim válasza:
Amíg a Te kertedben maradnának addig nem zavarnának. :D Reggelente biztos megcsodálnám őket.
5/20 A kérdező kommentje:
Külterületen levő madaraimhoz is rendszeresen, naponta többen járnak ki látogatóba. Iskolás csoportok is. Örülnek a lehetőségnek. :)
Csak lakott terület az ugye mégis más. Rosszallók, kételkedők.
2019. nov. 29. 20:23
6/20 anonim válasza:
Én nem értem, miért itt kérdezősködsz, és miért nem a szomszédaidtól.
7/20 A kérdező kommentje:
Mert nemcsak a 2 érintett véleménye érdekel, hanem úgy általánosságban érdekelne a válasz.
2 érintett egyébként nem látszott túl boldognak.
2019. nov. 29. 20:41
8/20 anonim válasza:
Én örülnék neki! Végre nem egy újabb Fifike :).
9/20 anonim válasza:
Akit zavar, pl. az első válaszoló, őt miért? Szeretném, ha megírná! (kíváncsi vagyok rá)
10/20 anonim válasza:
Ha én lennék a szomszédod, akkor az alábbi esetben nem zavarna, ha emukat tartanál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!