Igy elkaphattuk a veszettseget? Sos!
Kertunkben van/volt 5 tyuk egy kakas.Mig en aludtam parom felkelt hogy hallotta a tyukok nagyon mozognak hangoskodnak.Kiment es latta h 2 tyikunkat megolt egy roka latta a rokat azt mondta nezett ra a roka aztan elfutott. Ket tyukunk meghalt ..egy tyukunk verzett azt hittuk meghal de ma mar semmi baja ugyanolyan mint volt persze tollai nyuzottak.de ugy latjuk rendbe jott.
Na de az okos ferjem behozta a ketto doglott!! Tyikot es megfozte es odaakarta adni a kutyanknak en szoltam ra h mi a francot csinal dobja ki reggel.felek mert van egy kislanyunk.igy elkaphattuk ?hetfon tortent ?!mar rettegek :'( nem ertem se a tyukhoz se a semmihez de felek h elkaptuk mit tegyek
Azota voltam 3 dokinal szerintuk nem de rettegek , ez multhet hetfon tortent
Utana neztem nyilvan , csak szerettem volna itt is erdeklodni ,normalisan valaszolo emberektol .
Nem vagyok szerencsetlen csak aggodom .Ennyi.
Alapvol is tul aggodos vagyok igy persze beparaztam .
Latom te is unatkozol akkor hogy allandoan itt vagy.Eletembe eloszor e kapcsan irtam itt .Tudtam h lesz egy ket ilyen mint te ,de hodegen hagy !:)
Szep estet .
Koszonom utolso . Tenyleg sajnos aggodos vagyok ,tudom .De ez azota van miota csaladom van . Es igazabol itt is csak tenyleg erdeklodok mert mas tudhat tobbet errol mint en vagy adhat fobtos, jo tanacsokat .Amik segitenek !Koszonom.
Ahogy utana neztem eleg ritka egyebket a veszettseg , ha minden igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!