Az létezik hogy valami úgy megcsípett alvás közben hogy hallucinálni kezdtem tőle?
Figyelt kérdés
Éjszaka arra ébredtem hogy mintha valaki simogatna, nagyon megijedtem elkezdtem kérdezni hogy van-e ott valaki aztán felkapcsoltam a villanyt de nem volt semmi. Aztán vissza aludtam és megint arra keltem hogy valaki hozzám ér és beszél de megint nem volt semmi. Harmadjára arra keltem mintha valaki fojtogatna a saját párnámmal de az a saját kezem volt...utána éreztem hogy viszketek és megnéztem és kb 6 csípés volt rajtam ami napközben még nem volt ott.2018. aug. 22. 16:10
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy alvásparalízised volt és a csípéseknek nem volt közük hozzá? Még sosem hallottam ilyesmiről, de persze lehet, hogy az én tudásom hiányos.
2/3 anonim válasza:
Az nem csípés, hanem injekció! Klasszikus történet, tuti, hogy elraboltak az idegenek.
Valószínűleg egy anál szondát is beültettek.
3/3 anonim válasza:
Jól mondja a kettes, az ánuszod környéke nem fáj, nem érzed a behatolás utáni fájdalmat? Ha nem akkor szerencséd volt és jó tág vagy ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!