Létezik olyan kanapé, amin az állandó alvás ugyanolyan jó, mint a franciaágyon?
Nem létezik.
Garzonban legjobb megoldás a szekrényágy.
Az a baj, hogy ami méretre is passzol, tetszik is és aludni is kényelmes rajta, az már szinte lehetetlen vállalkozás. Nekünk van, vendégágyként használjuk, egy-két éjszakát elalszik rajta kényelmesen két ember is. De tartósan nem lehet. Aludtam rajta egy hetet, amikor beteg voltam, hogy ne fertőzzem össze a páromat, de azt hittem megdöglök a végére, annyira fájt a hátam. Pedig alapvetően első fekvésre tényleg kényelmes.
Anyuéknál marha kényelmes kanapé van, ami nyitható ággyá is, de az egyrészt nagy, másrészt igen retro. Szerintem az újakat már nem kifejezetten állandó használatra tervezik, míg régen talán azért gondoltak erre is.
Mi is nappaliban alszunk, kinyitható kanapéágyon. Igaz, ez nem volt annyira olcsó. Úgy kell elképzelni, hogy az egyik matrac az ülőfelület, a másikat pedig fel lehet billenteni, és akkor az lesz a háttámla.
Az volt a lényege, hogy matracos legyen, és ne a legolcsóbb fajta vékony matrac legyen beleépítve. A miénk 2*90 cm-es méretű, jó kényelmes.
Amikor még csak nézelődtünk, találkoztam olyan kanapéval is, hogy ráültem, és éreztem a szivacs alatt a kemény fa alapot. Na, az olcsó volt. A miénk meg 3-szor annyi.
Kényelmes, használjuk már jó pár éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!