Várhegyibence kérdése:
Hogyan irtsam ki a poloskákat a paradicsomról?
Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 15:53
1/9 anonim válasza:
Pl felgyújtod a kertet ? A poloskák nem tűzállóak!
2/9 A kérdező kommentje:
idióta akkor nem lessz paradicsom
2017. okt. 6. 17:05
3/9 anonim válasza:
Igazi értelmiségire vall hogy idiótázol másokat :)
Nem írtad hogy a paradicsomnak meg kell maradna, csak azt hogy a poloskákat akarod kiirtani, arra pedig tökéletesen megfelel a tűz! Majd következő évben ültetsz paradicsomot megint.
De használhatsz rovarirtó permetet is, amit a fórumokon ajánlanak (google keresésel 8 kertészeti fórumot találtam ahol többoldalas beszélgetések vannak erről a témáról, de gondolom nem tudsz annyit olvasni egyszerre, épphogycsak kibetűzgeted a válaszokat így is...)
5/9 anonim válasza:
4-Négyes. 24 karátos.A kőbunkó fajtából.
6/9 Balazs795 válasza:
Szerintem felesleges kiirtani.Különösebb kárt nem okoznak, a vegyszer szerintem rosszabb.
8/9 Röcsögei Péter válasza:
A GYK hozzászólók átlagos életkora 12 év, és csökken. Véletlenül kattintottam ide, nincs se parim, se poloskám, de gondoltam, megtudok innen is valamit. Erre látom a sok hülyét. Miért nem emelik már az internet árát annyira meg, hogy csak az eszükért/munkájukért pénzt érdemlők tudják használni?
9/9 anonim válasza:
1 liter vízhez 2 kanál szódabikarbóna és 2 kanál ecet keverékével fújd le!
Vagy kiváló a káliszappan is! Azzal ráadásul az egyéb kárevőket is gyéríted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!