Mi lehet ez a lepke vagy rovar? Férjem szerint űrlény, anyám szerint szörnyeteg. Valaki jobbat? (komolyan ez a második az udvaron) google semmi eredmény
Próbáld itt beazonosítani, megpróbáltam nekem nem ment. Nekem a sima darázst adta ki. Körülnéztem valamennyire a neten, de nem ismerős.
Igen, ez egy folyófűszender, amivel csúnyán elbántak. Mostanság kel ki a hazai generációjuk és vonulnak le délre, szóval elég sokat lehet látni belőlük.
Az az online rovarhatározó meg semmit nem ér sajnos, néha kipróbálom hogy javítottak-e rajta de egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy komoly-e vagy viccből csinálják..
Egyébként él itthon ekkora darázs, a Megascolia maculata - óriás tőrösdarázs, ami védett 50 ezer forintra és teljesen ártalmatlan, még ha rámarkolsz is csak a nőstény tud megszúrni és csak védekezésből.
Nem mutáns, hanem ahogy elsőre is írtam, a kutya megcsócsálta. A hímpor könnyen lejön róla, alatta pedig barna kitinréteg van a testen, a szárnyon pedig az áttetsző hártya, ez a példány azért néz ki így, ahogy, mert nem maradtak rajta pikkelyek.
6 szárnyú rovar pedig nincs, ennek simán csak átcsúszott az egyik elülső szárnya a másik oldalra szintén a rágcsálás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!