Mi ez a szörnyeteg? Veszélyes? (pók)
Figyelt kérdés
ez a r*hadék az éjszaka közepén jelent meg mellettem nagy zacskózörgetéssel, miközben horrort néztem, persze tök egyedül. mielőtt "véletlenül" kilapult, lefényképeztem. valaki látott már ilyet? ez valami veszélyes fajta?
2013. okt. 23. 01:58
1/13 anonim válasza:
Nekem csak ennyi hozzáfűznivalóm van: Váááááá!!
2/13 A kérdező kommentje:
addig én is eljutottam, hogy "vááá", kb úgy sikítottam ahogy egy fuldokló sirály tudna. xd nem is a sikítás a megfelelő szó. xd most meg már olyan fáradt vagyok, hogy alig látok, de nem merek aludni. 20 éves fejjel. szégyellem is magam rendesen. xd
2013. okt. 23. 03:00
3/13 anonim válasza:
Utallom ezeket a rohadt dogoket, nem latni jol telorol, nem vmi fura keresztes pok fajzat ez is?
Itt van 1 ilyen citrom sargas, nem ertem meg el, tul magasan van a rohadek, meg kint...
4/13 anonim válasza:
Nehéz erről a képről megállapítani pontosan. De ránézésre valószínű hogy egy farkaspók fajta.Ők nem szőnek hálót.Vándorló életmódot folytatnak.A csípése nem veszélyesebb mint egy keresztespóknak.
5/13 sadam87 válasza:
Engem inkább keresztespókra emlékeztet (bár tényleg nehéz megállapítani a kép alapján), talán koronás keresztespók, vagy valamelyik rokonfaja.
6/13 Platypus válasza:
Keresztespók, azon belül vállas keresztespóknak néz ki. Nem eszik embert...
7/13 anonim válasza:
Hú basszus, én most rendesen bef*stam!!!! Én szerintem ott helyben szívrohamot kaptam volna!!!!
Annyira tudom, hogy nem szabad megnéznek az ilyen képeket, de a kíváncsiságom mindig erősebb....
8/13 anonim válasza:
Egy emberre ártalmatlan keresztespók fajta.Ezek miatt a "r0hadékok" miatt nem zabálnak fel a szúnyogok,nem lepnek el a legyek stb...:)
9/13 anonim válasza:
Hát engem el szoktak lepni a szúnyogok, szóval elég bénán végzik a dolgukat.... Legalább ezeket a büdös katicákat is megzabálnák.
10/13 anonim válasza:
Ennyi tudatlan embert.A katicák a levéltetveket irtják.Az ilyenek költözzenek a holdra.Ott állítólag nincsenek ízeltlábúak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!