Mi ez a szörnyeteg? Veszélyes? (pók)
ez a r*hadék az éjszaka közepén jelent meg mellettem nagy zacskózörgetéssel, miközben horrort néztem, persze tök egyedül. mielőtt "véletlenül" kilapult, lefényképeztem. valaki látott már ilyet? ez valami veszélyes fajta?
én meg karolópóknak nézem ,a kertben szokott ilyen lenni, a virágokon
és váááááá....!!
Szerintem az illető az "újabb" ázsiai katicákra gondolhatott, amiket amúgy igenis irtani kell, mert annyira túlszaporodtak, hogy felfalják mind a mi itt honos katicáinkat, mind pedig a táplálékukat és aki szívott már velük nyár végén vagy ősszel, az tudja milyen bosszantó. Tele van velük a lakás, mert valahogy mindig bebújnak, napközben és már a kora reggeli óráktól repdesnek, pattognak neki az ablaküvegnek, mintha kővel dobálnák, este repülnek neki az égőnek és némelyik még "zúg" is, mint valami darázs. Nagy öröm amikor tele van velük a ház...
Én örültem, amikor egy hatalmas keresztespók épp az ablakom elé szőtt hálót, aztán jött egy kisebb is, de sajnos katicákat nem nagyon fogtak (talán abból nem is tudnának annyit enni, vagy esetleg a bennük lévő jellegzetes sárgás szagos folyadék miatt nem kellhet nekik), de még a hálójukat is teljesen szétszaggatják.
Szóval ezek ellen a katicák ellen tényleg kellene valami, de mondjuk ha az egy nagyobb pók lenne, akkor meg attól kapnánk frászt. :D
Egyébként szerintem is valamilyen keresztespók vagy hasonló, nem hinném, hogy veszélyes faj. Bár tényleg elég horror így ez a kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!