Madagaszkári bütykös csótányt hogyan kell tartani? Ahogy megcsináltam a terráriumukat az jó?
Vettem egy hím és egy nőstény madagaszkári bütykös csótányt. A terráriumuk kb. 20x20x20cm.
Raktam be aljaznak szétszórva tölgyfalevelet és kérget, és két etetőtálat, az egyikbe friss almát raktam, a másikba egy kis száraz macskatápot.
Ha szeretném, hogy szaporodjanak, akkor jó ha kétnaponta befújok egy spricc vizet, illetve rakok a terrárium alá egy hüllőknek szánt melegítőt?
Mennyire tud bepenészedni és milyen gyakran ajánlott takarítani?
Azt olvastam, hogy azért kell a macska vagy kutyatáp, mert ha nem kapnak elég fehérjét, akkor egymásra fognak vadászni.
Van itthon egy 30x30x25-ös terráriumom is, az mennyivel megfelelőbb méret?
A vizesedényről azt olvastam, hogy beleeshetnek és megfulladhatnak, a spriccelést pedig azért ajánlják, hogy magas páratartalom legyen, mint Madagaszkáron az esőerdőben.
A fűtésről mi a véleményed? Egy hüllőknek szánt melegítőlapot érdemes rakni a terrárium alá, ha olyan 21-22 fok van a lakásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!