Foxicom kérdése:
SOS! SOS! Tegnap én írtam a ramirezim miatt, megcsináltam a vízcserét, de ma délelőtt felment a felszínre egy helyben lebeg, és teljesen el van szürkülve! (még a szeme se piros) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 15:58
1/9 anonim válasza:
Hát az a hal akkor elpusztult. Ha víz színén lebeg, akkor egyértelmű.
2/9 anonim válasza:
használj fertőtlenítő szereket meg baciölőket hátha az segít rajta...
4/9 A kérdező kommentje:
De gyorsan lélegzik, mozognak a kopoltyúi és az uszonyai!
2011. jún. 12. 16:12
5/9 gfero válasza:
szerintem pusztítsd el mert csak kínlódik és nem fogod tudni megmenteni. és többet kezdő akvaristaként ne vegyél ilyen kényesebb halakat ha nem tudod teljesíteni az adott körülményeket nekik.
6/9 anonim válasza:
Hogy csináltad a vízcserét?
A második "tanácsát" meg nehogy megfogadd...fertőtlenítőt és baciölőt TILOS használni, mert kiölik a hasznos baktériumokat, amik a méreganyagokat bontják le a vízben...
7/9 A kérdező kommentje:
állott vízzel aquatannal
2011. jún. 12. 18:57
8/9 anonim válasza:
Egyforma hőmérsékletű volt a víz? Nem tudom mi baja ilyen lett hirtelen...
9/9 A kérdező kommentje:
igen teljesen, a többi halnak semmi baja!
2011. jún. 12. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!