Az udvaron találtam egy kis gyíkot. Megcsináltam neki a házát. Raktam bele neki legyeket. Inni egy kisebb edénybe pedig levélről lecsöpöktetett vizet. De nem is eszik és inni se iszik. Mit tegyek hogy igyon meg egyen is?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 14:13
1/15 anonim válasza:
Várjál vele, mert biztosan nem éhes. De ha egy jó ideig nem eszik, és/vagy rosszul néz ki, engedd szabadon.
2/15 Trafó1 válasza:
Semmit.
Majd eszik iszik magától, ha elmúlik az ijedsége , hogy egy hatalmas lény meg akarja zabálni és még legyeket is fogott melléje és vizet is készített oda , hogy igyon a kajálás után:-DDD
4/15 anonim válasza:
Engedd szabadon! Védett állat, tilos befogni. Fogságban el fog pusztulni. Engedd el. hadd élje az életét.
5/15 anonim válasza:
Engedd el, mivel az összes itthoni hüllő védett.
6/15 anonim válasza:
Szia!
Gondold meg, milyen érzés lehet,hogy eddig szabadon élsz, erre egy sokkal nagyobb állat megfog és betesz egy ismeretlen helyre, ahonnan nem tudsz kijönni. A gyíkot hatalmas stressz éri, ezért nem eszik és iszik, ha nem engeded el, gyorsan el fog pusztulni.
7/15 anonim válasza:
engedd szabadon, ahogy írták, védett állat, és fogágban elpusztulhat! na meg ugye így etikus..
8/15 A kérdező kommentje:
Már jól van.Ma megettem a legyeket meg ivott is.
amúgy délután szabadon futkározik a fűvön.Mert van egy elkerített rész neki.
2015. ápr. 15. 15:06
9/15 anonim válasza:
rengeteg gyík elérhető itthon, amelyek direkt fogságban tartásra lettek kitenyésztve. tarts olyat, ezt meg engedd szabadon, mert ott a helye!
10/15 anonim válasza:
Mit nem ertesz azon, hogy VÉDETT ÁLLAT, és TILOS megtartanod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!