Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan gondozzam?

Hogyan gondozzam?

Figyelt kérdés
A húgommal találtunk az ablakpárkányomon egy méhet. Nem tud repülni, és mivel a húgom nagy állatbarát, megegyeztünk, hogy ápoljuk. Az utcán biztos meghalna. Csak sajnos nem tudjuk, hogyan kell egy méhnek gondját viselni. Kérlek, adjatok néhány tanácsot (etetés stb.)! (14/l)
2016. okt. 9. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szia hát nagyon nem tudsz mit tenni szerintem de biztos jonnek majd kicsit több hozzáértéssel rendelkező emberek sok sikert :)
2016. okt. 9. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Majd próbálkozunk :)
2016. okt. 9. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
1# vagyok hát azt írják hogy nektár és pollen fogyasztására adaptálódtak ; ezekből nyerik a fehérjéket és a tápanyagokat... Hogy van most :) ? és amúgy hol tartjátok vagy érted a kérdéset hogy egy flakonban vagy hol
2016. okt. 9. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát... Egyelőre megkerestük a régi hörcsög akváriumát, és akkor azt lefedtük lyukakocs fedővel. Sok kicsi lyuk vanm rajta. Nincs jobb ötlet, még gondolkodunk. Köszi a választ! :)
2016. okt. 9. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, a hörcsögünk régi terráriumát. :)
2016. okt. 9. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
És jobban van, köszöni szépen. Már többet mozog. :)
2016. okt. 9. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Na akkor jó :) bocsi hogy csak annyit tudtam írni etetés szempontjából de tényleg kerestem csak nem túl gyakran előforduló eset :D
2016. okt. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!