Fogtam egy repulni nem tudo kis szajkot, hogyan gondozzam?
Eloszor mikor meglattam hivtam magamhoz, (talan leteznek csodak :P) de nem jott csak bamult mentem feleje es mintha ismert volna, nem szolt semmit, es nem beteg! bettem a zsebembe es becipzaroztam, egy ido utan kibontottam a zsebem es elkezdet sirni es tatotta a szajat, fogtam neki szocsket es belegyurtam a szajaba :D lenyelte ujbol sirt, adtam neki megint aztan elhalgatott. Aztan meg akartam reptettni es nemtudott repulni szegenyke... probaltam az ujjamon reptetni de felos, vegul letettem valamire kb 50 cm a foldtol, szokott egyet es ugyetlenul a foldhoz vagta magat. Aztan betettem egy kis papagaj kalitkaba es hazahoztam. Ithon kiengettem a szobamba es ossze vissza ugrandozott a leptopomon :)) vicces madarka. Visszaraktam a kalitkaba es elaludt :)
Ez a kis tortenete Matyinak :)
Hogyan gondozzam?
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől kérj tanácsot, nehogy elpusztuljon.
Küldj képet is róla nekik, hátha számos alfaja létezik ennek a madárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!