Kolos99 kérdése:
Már 12-13 napja minden éjjel megcsíp valami az ágyamban éjjel. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
-Nem szúnyog vagy pók
-Trikómon át is megcsípett
-Paplan alatt is megcsípett
-Utána olvastam és sem az emberbolhára sem a poloskára nem illenek a tünetek (talán a poloskára kicsit)
MI LEHET EZ? MIT LEHET TENNI?
2016. aug. 18. 23:31
11/12 A kérdező kommentje:
Értem
Hát mi városon lakunk légy nincs a házban most
De köszönöm a váaszokat
2016. aug. 19. 09:21
12/12 anonim válasza:
Agyi poloska. Én két hónap után feladtam a házilagos kiirtását, pedig gőzőltem, rovarirtóztam. Hamarosan jönnek irtani, sztem ne próbálkozz, egy csomó pénzt elkoltottem irtoszerekre, de most igy irtatnon kell, 15 ezerert. Az allando rettegesrol, nem alvasrol nem beszelve.
Nalam ablakcsere utan jott elo, vleg a munkasok hoztak be a takaroikkal. Szinte lehetetlen sajat kezuleg megszabadulni tole, plane ha olyan sok a fa felulet, mint nalunk. Ne huzd az idot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!