Kolos99 kérdése:
Már 12-13 napja minden éjjel megcsíp valami az ágyamban éjjel. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
-Nem szúnyog vagy pók
-Trikómon át is megcsípett
-Paplan alatt is megcsípett
-Utána olvastam és sem az emberbolhára sem a poloskára nem illenek a tünetek (talán a poloskára kicsit)
MI LEHET EZ? MIT LEHET TENNI?
2016. aug. 18. 23:31
1/12 anonim válasza:
Van cicád?Mert ha igen akkot lehrt bolha
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs állat a házban
2016. aug. 18. 23:42
4/12 anonim válasza:
Ha van kutyád,vagy macskád akkor lehet,hogy bolha.Mindenesetre vegyél rovarirtót ami beltérben is használható rejtett életmódú rovarokra(macska v.kutyabolhaesetén)Happy petnet pl. és fújd le vele alaposan.Ágyneműt 60 fokon kimosni.
5/12 anonim válasza:
Attól lehet bolha mert ha van kint állatod és bolhas akkor rád ugorhat és így bejut a házba.De ha nem is bolha mindenesetre vegyél rovarirtó sprét.12L
1 voltam
6/12 A kérdező kommentje:
Az udvaron van kutyánk de ő jelenleg semmilyen jelét nem mutatja annak hogy bolhás lenne
Ha ágyipoloska akkor hogy kerülhetett a szobámba amikor hetente ki van takarítva és 6 hétig nem voltam itthon?
2016. aug. 18. 23:57
7/12 anonim válasza:
Insecticide 2000 ajánlom az nekünk is bevált
8/12 anonim válasza:
Sajnos az agyipoloskat konnyen osszeszedheted es nemfugg attol hogy milyen alaposan takaritotok .nalunk is volt es én vendegsegbok hoztam sajna ..
9/12 A kérdező kommentje:
Hát az szuper...
Ha ma éjjel is megcsíp vmi akkor tuti hogy a poloska lesz
Köszönöm az eddigi segítséget
2016. aug. 19. 00:26
10/12 anonim válasza:
Poloska, bolha vagy esetleg hangya is lehet. De van egy legy, szuronyos istallolegy. Nalunk az egesz csalad teljesen kivolt, hogy mi csiphet meg minket folyton. Aztan kiderult, hogy ez a kis rohadek az! A hazunk mogott par meterrel van egy lovarda, onnan jonnek. Folyton be kell fujni az egesz hazat rovarirtoval miattuk, ugyanis fertozo a csipese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!