Felszívtam egy nagy pókot porszívóval, szerintetek meghal odabent?
Figyelt kérdés
Betömködtem a porszívó nyelének a végét zsepivel hogy ne tudjon kijönni.
Ráadásul valami ugrópók szerű lehetett mert tényleg nagy volt és a lábai is vastagok voltak meg a teste
2015. okt. 11. 15:32
2/7 anonim válasza:
Megfullad odabent, a por miatt.Meg amúgy sem hiszem hogy megtalálná a kiutat.
3/7 anonim válasza:
De egyébként nem csak az ugrópóknak van vaskos teste és lába.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mi volt nem is érdekel csak nehogy legyen több is mert meghalok
2015. okt. 11. 15:43
5/7 anonim válasza:
Nyugi!Nálam még pókszázlábú is megfordult, méghozzá az ágyamban.Mégis élek.Hozzánk fekete gyászpókok szoktak ilyenkor bejönni.Nagy, szőrös, feketék.Nem ugrik, de olyan gyors, hogy utolérni képtelenség és sajnos nagy mérete ellenére valahogy a legkisebb résbe is képes bepréselni magát!Ilyenkor pár éjszakán át nem alszunk :(
Aztán valahogy csak eltűnik a lakásból.
6/7 A kérdező kommentje:
tejóég én tuti szívrohamot kapnék így is úgy remegett a kezem hogy nemigaz pedig 2 méter hosszú a porszívó csöve...
ez is a konyhában a falon egy kis résben húzta meg magát
2015. okt. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!