Madárpókot veszek: Lasiodora Cristatát, Nállunk nincs mindig olyan meleg ami neki kell, hogy tudnám azt megoldani hogy legyen neki mindig 26 celsius fok?
Azt én se ismerem.Bár egy tenyésztő vagy kereskedő jobban el tudná magyarázni szerintem.Vannak online oldalaik.
Itt kicsit tekerj le szerintem erre gondoltak. Infralámpa terráriumon kívül cserépbúrában.Biztos jobban, egyenletesebben adja le a meleget.De biztos hogy infralámpa mert azt szoktak berakni trópusi állatoknak hogy tudjanak hol melegedni
Nem egy kényes faj, szóval ha van azért 20-22 fok általában, akkor semmi baja nem lesz, de napközben fűtheted egy sima olvasó lámpával is, éjjel meg nyugodtan lehűlhet.
Az agyag virágcserepeken már van lyuk abba meg csak beletesznek egy foglalatot és kész.
Én egy auchanos csiptetős (legolcsobb) lámpával fűtök évek óta, meg van hozzá egy időkapcsoló és ennyi, kb. 10-15 cm-re legyen a terkótól.
Undorító féreg? Bolond vagyok? . .:)
Tudod mit? Dögölj meg.. szerintem 22x értelmesebb az összes állat mint te..Hogy létezhetsz? Ha nem tetszik az állat, vagy a poszt... akkor ne nézd, ne olvasd, ne kommentelj.. Köszi!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!