Te büntetnéd ha valaki gerinc nélküli állatot kínoz? (úgy tudom a törvény ezt nem bünteti)
Üdv!
Még mindig az a véleményem, hogy szélesítsd a látóköröd és tanulj meg érvelni, mivel személyeskedéssel és sértegetések sorozatával semmit nem érsz el.
Viszont azt remélem tudod, hogy nem az életkor és a végzettség adja az intelligenciát, éppen ezért írtam azt, hogy kiskorú vagy (mindentől függetlenül).
Miért? Mert spontán erkölcsi ítéletet alkotsz. Ha intelligens ember lennél, akkor érvelnél, figyelembe vennéd a másik ember álláspontját és egy beszélgetés után vagy konszenzusra jutnánk, vagy elfogadnánk azt, hogy nem egyezik a véleményünk.
Ezért én kíváncsi vagyok az általad feltett kérdésben a Te álláspontodra, mert addig nem tudok rá reflektálni.
Szép estét!
Nem számít a havi keresetem, de ha jönne egy háború, majd vége lenne 2-3 év múlva én lennék a vezetők között és te az utcán. :)
De tényleg nem számít...
Kb. az utolsó 10et nem is olvastam teljesen el. :D
Bocs ha leszartalak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!