Te büntetnéd ha valaki gerinc nélküli állatot kínoz? (úgy tudom a törvény ezt nem bünteti)
Mar ertem kedves kerdezo hogy miert veded a gerinctelen allatokat,hiszen fajtarsaid :-D
Mellesleg nem tudom mikor jartal falun,de a disznot leszurjak mielott perzselik,es a csirkenek is elvagjak a torkat es kivereztetik.Tetszik vagy sem,az ember eszik hust,evezredek ota,kiveve az ujhullamos vega/veganokat,akiknek ez szive joga,de attol meg az ember nem erre van kitalalva,hisz feherje kell a fejlodeshez(neked biztos nem jutott eleg,ezert lett olyan paranyi az agyad).
Te jó ég, ez csak egy mondás!
De idióta vagy. :O
A egy betegség te sötét állat.
Annyit jelent, hogy nem tudnak együtt érezni, sajnálni, és nincs soha semmitől lelkiismeret furdalásuk!
Kb az 1-2 % uk bűnöző!
Szerintem jó az eredeti kérdés, biztos a törvényalkotókban is felmerült ez, amikor a gerincesek védelmében írt törvényt írták.
Valószínű nehéz lenne a bizonyítás, és tényleg sok eset lenne, amit bíróságon kellene intézni.
A lényeg, hogy szándékos, vagy mulasztásos cselekmény történik, ami egy állatnak szenvedést okoz - ezt kellene büntetni.
Én meg vagyok győződve róla, hogy az emberek védelmében hozták a törvényt. Aki elkezdi egy macskával a kínzást (vagy akár egy csigával), akkor átalakul a személyisége, és felsőbb rendűnek érzi magát. A macska után jön egy hajléktalan, után meg bárki az utcáról.
Más: miért mész bele a személyeskedő megjegyzésekbe? Teljesen felesleges, látszik, hogy fiatal vagy.
Amúgy ha érdekel elmúltam már 40 :D
De ezt a te zseni képességed nyilván nem tudja. :)
Ja igen, még annyit, hogy cégvezető vagyok és ha érdekel több mint 600 ezret keresek! :P
Na most mit lépsz, Csöves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!