Hogyan tudok a katicák ellen védekezni?
Ez már valami katica invázió, komolyan mondom!!
Tele vagyunk velük. Már azt csináljuk, hogy napközbe már nem is csapdossuk őket, hanem megvárjuk az estét, akkor becsukódunk és levadásszuk őket.
De ilyen húsznál többet kell elképzelni. Ma is, összeszámoltam kapásból 11-et. Le is csapdostuk őket, aztán még csak jöttek, és jöttek elő, és már húsz után nem számoltuk. És még mindig láttunk bent kettőt, de azok elbújtak. És az életemet rá, hogy még vannak.
Másoknak ezzel nem gyűlik meg a baja? És ti hogyan védekeztek ellenük? Én arra gondoltam, hogy holnap (ma már nem akarok albakot nyitni, mert akkor még egy raj bejön) lefújom az ablaknyílásokat jó tömény ecettel, hátha akkor nem jönnek be. Már egyszerűen nem tudunk mit kezdeni velük. Félelmetesek. És nem is azok a szép piros, pöttyösek, hanem vannak feketék, sárgásak, meg egyszínűek...
Hello! !
Olvastam neten a hirekbw hogy par eve Magyarokhoz (vagyis hozatok) meg lasan hozzank (szerbia) invazioszeruen jonnek :oo
igen. Sargak. Randak.
RAADASUL bogarfobiam is van :S
3. Vagyok
Es egy nap nagyon-nagyon sokat latok..nem merem kinyitni az ablakot :S
#3 #4 vsgyok
De en hozajuk se merek nyulni. Nemhogy megolni :S
Különben és sem. Én voltam a "felderítő", anyu pedig lecsapkodta őket. Írtózom minden bogártól!!
Pedig emlékszem, mikor még régen a Balatonból mentettem a katicákat... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!