Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan tudok a katicák ellen...

Hogyan tudok a katicák ellen védekezni?

Figyelt kérdés

Ez már valami katica invázió, komolyan mondom!!

Tele vagyunk velük. Már azt csináljuk, hogy napközbe már nem is csapdossuk őket, hanem megvárjuk az estét, akkor becsukódunk és levadásszuk őket.

De ilyen húsznál többet kell elképzelni. Ma is, összeszámoltam kapásból 11-et. Le is csapdostuk őket, aztán még csak jöttek, és jöttek elő, és már húsz után nem számoltuk. És még mindig láttunk bent kettőt, de azok elbújtak. És az életemet rá, hogy még vannak.

Másoknak ezzel nem gyűlik meg a baja? És ti hogyan védekeztek ellenük? Én arra gondoltam, hogy holnap (ma már nem akarok albakot nyitni, mert akkor még egy raj bejön) lefújom az ablaknyílásokat jó tömény ecettel, hátha akkor nem jönnek be. Már egyszerűen nem tudunk mit kezdeni velük. Félelmetesek. És nem is azok a szép piros, pöttyösek, hanem vannak feketék, sárgásak, meg egyszínűek...

2013. okt. 28. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
electromos vagy kemiai rovar irtora gondoltal -e ?
2013. okt. 28. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem is katica
2013. okt. 28. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Hello! !

Olvastam neten a hirekbw hogy par eve Magyarokhoz (vagyis hozatok) meg lasan hozzank (szerbia) invazioszeruen jonnek :oo

igen. Sargak. Randak.

RAADASUL bogarfobiam is van :S

2013. okt. 28. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

3. Vagyok

Es egy nap nagyon-nagyon sokat latok..nem merem kinyitni az ablakot :S

2013. okt. 28. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
olvastam ezekről, valami harlenki katicabogarak. Azért telepítették be, hogy megegyék a tetveket, de nem eszik, sőt rohadtul elszaporodtak. És megeszik a mi katicáinkat!!! És még csípnek is. ÉS meg kell ölni őket. Oké, de hogyan?? Csak jönnek és jönnek, és nincs itthon semmi rovarírtó szer. Plusz kutyám is van, és nem akarom, hogy neki is valami baja essen.
2013. okt. 28. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#3 #4 vsgyok

De en hozajuk se merek nyulni. Nemhogy megolni :S

2013. okt. 28. 21:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Különben és sem. Én voltam a "felderítő", anyu pedig lecsapkodta őket. Írtózom minden bogártól!!

Pedig emlékszem, mikor még régen a Balatonból mentettem a katicákat... :(

2013. okt. 28. 21:40
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Háahá
2013. okt. 29. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Szúnyoghálóval.
2013. okt. 31. 09:17
 10/10 anonim válasza:
Nálam is rengeteg a katica. Volt, hogy meg is csíptek. Sajnos a szúnyogháló és a bezárt ablak sem segít. Ősszel az invázió alatt egész nap leengedett redőny van, akkor nem jönnek be. Porszívózni szoktam őket, mert maroknyi jön egyszerre. Most is ha kisüt a nap az egész házfal tele van velük. Ilyen még nem volt. Chemotox rovarirtóval szoktam befújni az ablakkeretet reggel, de sajnos ideiglenes megoldás, estére megint tele az ablak belülről. Neten nézelődtem, de semmi lehetőség a végleges megszabadulásra.
2014. márc. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!