Hogyan lehetne védekezni nyakörvek nélkül a kullancsok ellen?
Figyelt kérdés
Van egy közel 3 éves macskám és mindig tele van kullancsal ezért nem jöhet be pedig én nagyon szeretem. Én azért nem használok nyakörvet mert volt egy macskám és ő ha nem szakad el a nyakörv akkor felakasztja magát.:( ezért kérek segítséget!!#kiszivur
2013. ápr. 26. 10:57
1/6 anonim válasza:
FrontlineCombo spot-on macskáknak
2/6 anonim válasza:
Igen, csak ezek bazi drágák ám, mi pl nem engedhetjük meg magunknak ezt a kiadást a macskára. A nyakörvek nem nagyon érnek semmit, így aztán marad a kullancs vadászat minden este.
3/6 anonim válasza:
Vannak olcsóbb spot-on termékek is, ha igazán foglalkozol egy állattal, utána lehet nézni. Nem kötekedésből írom tényleg. Szokott lenni akció is, sok helyen.
4/6 anonim válasza:
Frontline-t ajánlom én is. A másik ajánlatom: mikor be akarod engedni, bolhafésűvel fésüld át (ez egy sűrűfogú fésű), azzal ki tudod tisztítani, persze csak azt, ami még nem fúrta be magát.
5/6 anonim válasza:
Nálunk a Frontline gyengének bizonyult, kb 1 hétig tartott a hatása. Kullanccsal erősen szennyezett külterületen élünk a cicával.
Nálunk bevált a hosszú szőr levágása nyáron, illetve az Advantage spot-on, ez némileg tovább tart.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. máj. 1. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!