Miért van ennyi hangya a lakásba?
Ezzel a fajta csapdával elég hatékonyan lehet kicsinálni a kis bestiákat. Érdemes olyan helyre rakni, ahol menetelnek, vagy előjönnek (általában sarkoknál, falmellett). A benne lévő vmi mérgező cuccost beviszik a bolyba, megeszik, aztán kampec.
Mert találnak elég élelmet és megfelelő körülményeket a bolynak.
Meg kell szüntetni az élelmiszer-ellátást, kitakarítani, és megszüntetni a boly számára az ideális körülményeket, meleg, párás, árnyékos, zavartalan helyeket.
Az egyes válaszoló okosat mondott. Nekem az ágyamat lepték el egyszer április környékén mire hazaértem... de konkrétan az EGÉSZ ágy tele volt hangyával... sírva porszívóztam össze :S :D
De aztán megvettünk egy ilyen Raid-es csapdát, ami a képen is van. Kettő van benne, letettem két olyan helyre, ahol feljöttek általában. Kb. 2 hétig még mozgolódtak néha-néha egyenként, de azután már egyetlen egy hangyát sem lehetett soha látni a szobámban. Az össze kipusztult :) Azóta is ott van a csapda, mert elvileg hónapokig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!