Honnan a bréből lett hirtelen ennyi szárnyashangya a fürdőszobában?
Tegnap épp nem otthon aludtam, de ma reggel mikor hazaértem és bementem a fürdőszobába, arra lettem figyelmes, hogy a tetőablak egyik sarkában össze van bújva vagy 30 szárnyashangya.. Mondom magamban, mi a franc ez b.meg?? Hoztam a nyitóbotot hogy kinyissam az ablakot, erre leestek és szétszóródtak meg elkezdtek repdesni.. Idegességemben elkezdtem csapkodni a bottal, hogy végezzek velük, azt véletlenül ráb@sztam a zuhanyrózsára(ami egyébként néhány napja fura sípoló hangot ad ki....) és kiesett belőle még egy rakat szárnyashangya!!! Ezután inkább kimentem és vártam egy órát.. Visszamentem, megöltem a maradékot ami nem repült ki, aztán gondoltam hogy a vízre pályáznak, de nem tudtam honnan jöttek.. Méretükből ítélve lehetetlennek tartom hogy 1 nap alatt születtek meg. Úgyhogy fogtam a zuhanyrózsát(ami amúgy is sz&@#r már egy ideje), lecsavaroztam, levittem a kertbe és szétvertem egy kalapáccsal, de nem volt benne semmi.. De nem is bánom hogy szétvertem, mert nagyon felzaklatott ez az egész és legalább levezettem az idegességemet..
Viszont remélem nem jön még több ilyen gusztustalan hangyacsorda..
Szoba ablakában lepik el a szúnyoghálót, belülről!
Mitől nőnek ezek ilyen nagyra? Napi fél doboz szárnyas rovar elleni irtószert fújok szét. Szobában én már nem tudok megmaradni, olyan büdös van, de még ezek a dögök mindig élnek... :(
Szegény zuhanyrózsa....:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!