A hörcsögnek ugye nem árt a szárnyashangya elleni por?
Figyelt kérdés
Kiraktam szaladgálni a hörcsögöm, utána jutott eszembe, hogy még nyár elején szórtunk ki port a szárnyas hangyáknak, mert bejöttek a házba. Mire ez eszembe jutott eltűnt a hörim a szekrény mögé. Ha evett is belőle, ugye nem lesz semmi baja???2009. jan. 23. 20:10
1/5 anonim válasza:
Háááát ha nyár elején raktad ki akkor már valoszinüleg a hangyákra sem veszélyes ha csak nem valami brutálisan erős 2. világháborus szerről van szó :-). esetleg piszkáld elő a hörit és egy kicsit mosd meg a lábát meg a hasát de ne nagyonn nem kell áznia mert meg fázik!! ha leg közelebb el engeded inkább hörilabdába tedd igy nem lessz baja már lehet kapni törpehöri méretbenn is.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
Az már elég rég volt, kitudja hol van már az. És biztos rossz az íze, illata, nem igen eszegeti azt.
De tényleg érdemes lehet áttörölgetni kicsit a lábát, hasát. Nem tudom, mikor eszik nem-e nyalogatja magát, vagy a kid lábával nem nyúlkál-e az ételhez. (Nekem nincs hörcsögöm) Reméljük semmi baja nem lesz :)
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már evett, meg fürdött is:( Remélem nem lesz baja, elég virgonc, most is a rácsot rágja, hogy vegyem ki:) Nem tudtok ajánlani valami futtatót, vagy valamit, mert a mókuskereket nem szereti, viszont a szobába mindig szaladgálna, de azt nem mindig lehet, mert most is az ágy mögül kellett kihalásznom.
2009. jan. 23. 21:19
4/5 anonim válasza:
esetleg keríts el neki egy kisebb helyet a szobában.
ha pretrin por használtatok, akkor nem lesz baja, mert az melegvérűekre ártalmatlan.
ha más mérget, akkor nem tudom. előfordulhat, hogy baja lesz tőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Chemotox-ot használunk, port. Az van odaszórva. Nyár elején jöttek be a hangyák, azóta meg biztos ami biztos alapon ott lett hagyva, mert akkor hangyainvázió volt.
A Chemotox-tól lehet baja???
2009. jan. 23. 23:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!