Mit tehetnék ellene? Apró muslicaszerű rovar kínoz már egy éve. Volt már valakinek ilyen? Hogy sikerült tőle megszabadulni? Nem írtja semmi
2-3 mm nagyságú, mint a muslica.
Hajnalban összecsipked, a csípésekből gyakran szemölcs lesz.
Beszórja az ágyat, a hajamat, a hátamat a petéivel, amik másnap délelőtt kikelnek és úgy csesztetnek, mintha tetves lennék.
Ezek olyan aprók, hogy nem is látni őket szabad szemmel, csak áteső fényben csillannak fel, még világosak és repülni is tudnak. Létezik olyan rovarlárva, ami repül?
Már minden rovarirtót kipróbáltam, rengeteg pénzt költök rá és alig van eredmény.
Az orvosok kinevetnek, szerintük meg vagyok buggyanva.
A bőrgyógyász konstatálta, hogy számtalan apró angiómaszerű dolog van a testemen, de kötötte az ebet a karóhoz, hogy nem rovarcsípés. Oké, mondtam, szerintem az, de engem nem érdekel, hogy gomba, baktérium, vagy akármi is, csak szüntesse meg. Erre nagyot nézett és ajánlgatni kezdett olyan rovarirtót, amit én már kipipáltam, mint hatástalant. olvastam a lepkeszúnyogról, de az más lehet.
Van valakinek ilyesmije? Orvoshoz már nem megyek, csak nevet rajtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!