Ha kiteszem a poloskát télen akkor elpusztul? De ha meg a házban hagyom akkor mit tud enni?
Figyelt kérdés
Melyik jobb neki, kint vagy bent?dec. 30. 19:10
2/14 anonim válasza:
Fenét, kimászik.
Bent "téli álmot alszik", ahogy enyhül az idő, előjön. Menjen csak kifelé mind a hidegbe.
3/14 anonim válasza:
Elbújik a hidegben tedd ki ha nem akarod agyontaposni.
4/14 A kérdező kommentje:
Egy órára tettem ki, de máris feldobta a talpát. Megbökdöstem, de nem mozdul. Egy szörnyeteg vagyok. Biztos sokkot kapott a hirtelen hidegtől
dec. 30. 20:22
5/14 anonim válasza:
4: Ó szegény :'( Este gyújtok egy gyertyát a lelkéért.
6/14 anonim válasza:
Kazánba be vagy WC-be lehúzva. Mi inkább lehúzni szoktuk, mert ezek annyira túlélnek mindent, hogy nem bízok a hidegben.
7/14 Thunderfairy válasza:
Most ez komoly kérdés??? Bele a WC-be és lehuzni de nem sajnálva a vizet rá.
8/14 anonim válasza:
Én egyszer találtam egyet a lakásban télen. Békén hagytam. Február végén felébredt, akkor kiengedtem.
9/14 anonim válasza:
Nyáron elástam, pár óra múlva már kimásztak, még csak meg sem fulladtak a dögök. Tüzet nekik vagy le a wc-n!
10/14 anonim válasza:
Hol élsz te? Állítólag -20 fokig bírják a poloskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!