Ágyi poloska mennyi idő után hal éhen? Ha nem laknak a lakásban 3 hónapig, akkor elpusztul?
Figyelt kérdés
okt. 7. 12:32
2/8 anonim válasza:
12 hónapig is elél akár a rohadékja.
Ne kockáztass, hívj egy irtást, szakembert. Macera, feltúrja az egész lakást módszeres, nem szabad utána 2 hétig felmosni stb, de ne kockáztass!
3/8 anonim válasza:
Ha nem laktok a lakásban,még egyszerűbb az irtás!
4/8 anonim válasza:
"Az éhezést ugyanis nagyon jól tűrik, és akár 6 hónapig is kibírják táplálék nélkül. 30 Celsius fok feletti szobában 3 hónapnyi táplálékmegvonás után hullanak csak el a poloskák."
5/8 anonim válasza:
Mikor nálunk irtottak, mesélte a szaki, hogy szakmai előadáson külföldön mutattak nekik éheztetett hibernált poloskát, ami másfél év után is újraéledt, mikor táplálékhoz jutott.
Én teljesen ki voltam tőle borulva.
De egyébként fél évet szoktak mondani (tehát mondjuk bezsákolt cuccok esetén utána már viszonylag biztonsággal bonthatók). Viszont a lakás nem hermetikusan zárt, kábelek, csövek, egyéb rések mentén simán átcuccol a szomszéd lakásba is kaját keresni, úgyhogy visszaköltözés után ugyanúgy vissza is jöhetnek.
Csak az irtás a megoldás.
6/8 anonim válasza:
Még jobb, ha felgyújtod a lakást és felmarkolod a biztosítást...
7/8 anonim válasza:
Amennyire én tudom, elég jól tűrik az aszkéta életmódot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!