Van olyan hang, illat, frekvencia amit a hangyák nem szeretnek?
Figyelt kérdés
tegnap 19:40
1/10 Grimfox válasza:
Az égő kerozin szagát például gyűlölik.
2/10 Thunderfairy válasza:
Úgy tudom hogy ahova leszorsz sót azt a helyet is elkerülik.
3/10 Grimfox válasza:
Az nem inkább a csiga? Nálunk konkrétan a sótartó körül, meg rajta is mászkálnak. Bár lehet hogy csak néhány fajta bírja a sót, a többség meg elkerüli. Az ecetet viszont kerülik. Mondjuk azt én is kerülném, ha nagy mennyiségben ki lenne permetezve valahova.
5/10 anonim válasza:
Fokhagyma.
Garantált, hogy ha az invázió területére fokhagymagerezdeket teszel, onnan menekülni fognak, egy darab sem lesz perceken belül. Mindig így csináltam, és mindig hatékony volt.
Majd írj, hogy sikerült-e.
6/10 Szolovjov válasza:
Én vásároltam ultrahangos rágcsáló és hangya riasztót. Rágcsáló ellen hatástalan. Ha ki szeretnéd próbálni féláron odaadom.
7/10 anonim válasza:
A citrusfélék, az ecet, a szódabikarbóna, a sütőpor, a kréta, a menta, a kakukkfű és a levendula elvileg mind hatásosak a hangyák ellen.
8/10 anonim válasza:
Amit eddig írtak az mind butaság. Hangyairtó szert kell venni amit be hordanak magukkal a bojba és megetetik vele a királynőt is különben nincs menekvés tőlük
10/10 anonim válasza:
A seprű surrogását, a felmosórongy cuppogását, a porszívó zúgását nagyon utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!