Van esély, hogy keményebb tél lesz idén és elfagy a sok poloska?
Figyelt kérdés
nov. 16. 12:19
11/20 anonim válasza:
Én ahogy megfigyeltem, előszeretettel fészkelik be magukat a redőny felső és oldali kefés (zajcsökkentő) részébe és a redőnytartó dobozba. A redőnytartó doboz tetején lévő kis rést is kitömtem, oda sem tudnak már bemászni.
Viszont nagyon jó az a poloskaírtó, amit a Rossmannban vettem. A redőnytartó dobozba mindig sokat fújok, és a kétoldali kefés részét is jól befújom.
12/20 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy engem házon kívül is zavarnak.
nov. 16. 16:43
13/20 anonim válasza:
Azért szerencse, hogy most már elég hideg van és nem zuhannak a fejünkre. A hangjuk borzalmas. Hévízen elképesztően sokan voltak.
14/20 anonim válasza:
Én nem tudom milyen radarjuk van, de ahogy kinyílt a bejárati ajtó már jöttek befelé.
15/20 Grimfox válasza:
Mivel házakban telelnek át mostanában, nem fagy el annyi, hogy jövőre ne legyen megint rengeteg belőlük.
16/20 Juliusz48 válasza:
Nekem a Protect rovaritó permet vált be, amikor kezdenek rajzani ősszel, hogy befészkeljék magukat, körbefújom a ház nyílászáróit, Kb 3 hétig hatásos és amelyik hozzáér az elpusztul. Ugyanezt teszem a tűzifámmal is. Most hogy kezdtem bontani, a nagy részük már nem él, mert látom a vödörbe amibe beleszórom, hogy nem kezdenek el kapálózni. Persze évente 4-6 flakon elfogy, de ritkán havi 2-3 darabot találok élve a házban, pedig az terület ahol lakom erdős, és ősszel százával láttam a fatárolóban is, mikor kicsit melegebb lett az idő és előbújtak. Kaptak is permetet rendesen. Egyébként 1-2 milliméteres résen is befurakszik lapjában. Ugyanígy sikerült korábban, a suszterbogarakat is ritkítani. Pedig rajzáskor piroslott a falunk tőlük.
17/20 anonim válasza:
ezt tuti egy olyan főemlős írta aki megbukott bioszból és a betondzsungel a természetes környezete.
nem nincs rá esély
18/20 Senior Séf válasza:
A Bencepoloska becsületes neve Büdös Bence.
19/20 anonim válasza:
Amúgy elég csípős hideg van! Szerintem 11 éve nem volt ilyen hideg Pesten.
De ha ki is halnak, hoznak be újat a kamionokkal.
20/20 anonim válasza:
de 1 fok van
te miről beszélsz még nincs is tél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!