Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Van esély, hogy keményebb tél...

Van esély, hogy keményebb tél lesz idén és elfagy a sok poloska?

Figyelt kérdés

nov. 16. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ahogy megfigyeltem, előszeretettel fészkelik be magukat a redőny felső és oldali kefés (zajcsökkentő) részébe és a redőnytartó dobozba. A redőnytartó doboz tetején lévő kis rést is kitömtem, oda sem tudnak már bemászni.

Viszont nagyon jó az a poloskaírtó, amit a Rossmannban vettem. A redőnytartó dobozba mindig sokat fújok, és a kétoldali kefés részét is jól befújom.

nov. 16. 16:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy engem házon kívül is zavarnak.
nov. 16. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Azért szerencse, hogy most már elég hideg van és nem zuhannak a fejünkre. A hangjuk borzalmas. Hévízen elképesztően sokan voltak.
nov. 16. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom milyen radarjuk van, de ahogy kinyílt a bejárati ajtó már jöttek befelé.
nov. 16. 16:46
 15/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Mivel házakban telelnek át mostanában, nem fagy el annyi, hogy jövőre ne legyen megint rengeteg belőlük.
nov. 17. 13:49
 16/20 Juliusz48 ***** válasza:
80%
Nekem a Protect rovaritó permet vált be, amikor kezdenek rajzani ősszel, hogy befészkeljék magukat, körbefújom a ház nyílászáróit, Kb 3 hétig hatásos és amelyik hozzáér az elpusztul. Ugyanezt teszem a tűzifámmal is. Most hogy kezdtem bontani, a nagy részük már nem él, mert látom a vödörbe amibe beleszórom, hogy nem kezdenek el kapálózni. Persze évente 4-6 flakon elfogy, de ritkán havi 2-3 darabot találok élve a házban, pedig az terület ahol lakom erdős, és ősszel százával láttam a fatárolóban is, mikor kicsit melegebb lett az idő és előbújtak. Kaptak is permetet rendesen. Egyébként 1-2 milliméteres résen is befurakszik lapjában. Ugyanígy sikerült korábban, a suszterbogarakat is ritkítani. Pedig rajzáskor piroslott a falunk tőlük.
nov. 17. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

ezt tuti egy olyan főemlős írta aki megbukott bioszból és a betondzsungel a természetes környezete.

nem nincs rá esély

nov. 19. 15:09
 18/20 Senior Séf ***** válasza:
73%
A Bencepoloska becsületes neve Büdös Bence.
nov. 22. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy elég csípős hideg van! Szerintem 11 éve nem volt ilyen hideg Pesten.

De ha ki is halnak, hoznak be újat a kamionokkal.

nov. 22. 23:53
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

de 1 fok van

te miről beszélsz még nincs is tél

nov. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!