Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatnak van ilyen...

Milyen állatnak van ilyen hányadéka?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Semmit nem találunk a szobában, minden fel lett túrva. Csak segítőkész válaszokat várok.

2016. máj. 6. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan mintha nem hányadék lenne, hanem egy ilyen petetelep, valami petéző állat oda petézett vagy valami olyasmi. Soha nem találkoztam még ilyennel. Milyen állaga van? Folyik vagy csak ott van és szilárd habszivacs szerű?
2016. máj. 6. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Osztom az előzőt, abszolút pete csomónak néz ki, egy hányás nem tud ilyen lenni.

Ami még megfordult a fejemben, hogy valami érdekes bomba telep.

Vágd szét éles késsel, nézd meg, mi van belül!

2016. máj. 6. 19:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hülye kérdés, de minek van ekkora petéje? At állaga szivacsos valami ami alul folyékony volt. Mi rak le ennyi petét, milyen rovar vagy állat?
2016. máj. 6. 20:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Ugyanezen a helyen már 2 hete volt egy ilyen fajta ürülék is. Pont azon a helyen ahol ez az -elmondásotok szertint- pete.

[link]

2016. máj. 6. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen állat lehet, de valamilyen biztos. Amikor először megnéztem a képet ilyen hernyógubós valaminek tűnt, de ezt az elvet elvetettem, maradt a pete.
2016. máj. 6. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Meg nem mondom mi ez. Az biztos, hogy elég gusztustalan.
2016. máj. 6. 20:28
 7/12 A kérdező kommentje:
lehet valami köze, az előbb kirakott ürülék képhez a petének? Mint irtam is, ugyanoda, ürülékezett mint ahol ez a pete van.
2016. máj. 6. 20:29
 8/12 A kérdező kommentje:
az elképzelhető, hogy valamilyen sikló vagy gyík vagy ehhez hasonló hüllő? Érdekes módon mindig ugyan arra a helyre rakja le (ez már másodjára) és oda is kakilt.
2016. máj. 6. 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Hihetetlen.

Még mindig nem vetettem el a gomba lehetőségét.

Az ürülék se teljesen szar kinézetű.

Határozottan csíkos. A baloldalin, és a középsőn is lehet látni, hogy csíkos. Ilyen csíkokat pedig nem lehet egyszerű kiszarni.

Fonalas gomba annál inkább lehet ilyen szerkezetű.

Csak ha gomba, akkor min él?

Valamin el kell, hogy szaporodjon.

Ja, és persze nem 1 nap alatt lesz ekkora.

2016. máj. 6. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Most, hogy mondod a hüllőket...

Sikló megy gyík nem hinném, hogy csinál ilyet, a békákra viszont jellemző, hogy ilyen habfészekbe petéznek, amik nedvesen tartják a petéket.

Békaszarban nem vagyok otthon. :)

2016. máj. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!