Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatnak van ilyen...

Milyen állatnak van ilyen hányadéka?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Semmit nem találunk a szobában, minden fel lett túrva. Csak segítőkész válaszokat várok.

2016. máj. 6. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe az előttem szóló gondoltait olvasva, hogyha gomba akkor lehet penészgomba. Vagy olyan telepes gomba, ami valamiféle penészes, földes levegővel érintkezve telepedett oda. De ez csak relatív dolog, valójában nem tudom mi lehet, de az előttem szóló közel jár.
2016. máj. 6. 20:44
 12/12 A kérdező kommentje:
A mai napon kipakoltuk a szobát, töviről - hegyire átnéztünk mindent, de semmit nem találtunk. Ez előző alkalommal is igy volt, hogy semmit nem taáltunk. Ruhákat, azoknak az ujjait, nadrágszárait, zsebeit mindent megnéztünk,de hiába. Sajnos mág mindig nem tudjuk, hogy mi ez ami igy örvendeztet meg bennünket.
2016. máj. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!