Hogyan öljem meg a pókot, ha félek tőle?
Figyelt kérdés
Bocs mindenkitől, aki szerint hasznos, megöli a szúnyogokat, nem bánt, jobban fél tőlem mint én tőle. Nem érdekel.
Ti hogyan szoktátok megölni őket? Én nagyon félek tőlük, nem tudom, mit csináljak, de nem akarom otthagyni ahol van.
aug. 27. 01:05
11/15 anonim válasza:
Pókot megölni pech, es kegyetlenség is. Azonkívül hasznos állatok, rovarokat esznek. A szúnyogokat hajsprayel nyírom ki, de nagyobb testű bogarakra nem hat
12/15 anonim válasza:
én ha olyan helyen van seprűvel vagy porolóval leverem a hálójából aztán fogpiskálóra felszúrom utána megy a kukába
14/15 anonim válasza:
Én erre a célra vettem egy légpuskát. Van hogy fél napomba kerül de előbb- utóbb eltalálom.
15/15 anonim válasza:
Taktikai atomcsapás, kérd meg Putyint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!