Hogyan/mivel írtsam ki a százlábúakat?
Második...
Értem én, hogy iszonyodsz tőlük, de ezek után lesben fogsz állni éjjel-nappal, hogy mikor kerül elő a következő?
Lehet több nem lesz egész évben, a százlábúak ugyanis magányos vadászok, nem kolóniákban élnek.
Az lehet, hogy a hőség miatt kerestek menedéket, hűvösebb helyet, vagy jó vadászterületnek ítélték a lakást.
Szórványosan megjelenő rovarokat valóban papuccsal lehet hatékonyan írtani, ha felbukkan egy kósza példány, és az kizárt, hogy egyszerűen csak kidobd a szabadba.
Egy rés, repedés, egy rosszul záródó nyilászáró elég, hogy egy rovar bejusson a lakásba.
Az elmúlt két hétben már kettővel találkozunk itthon. A fürdőben, messze az ablakoktól (és amúgy is van szúnyoghálónk).
Én meg baromira nem értem, mi van, mert fent lakunk a negyediken. :( Ide honnan? Hogy?
Csak a koszos helyeken telepszenek meg...
Valójában a hangyákra stb re mennek amik a kissebb morzsákat kajákat fogyasztják!
Heti háromszor mossál fel hipósvízzel meg ne szórd a nasit meg a morzsát szanaszét a lakásba akkor majd nem jönnek!
Ha nem, akkormeg százlábú vagy csótány választhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!