Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan öljem meg a pókot, ha...

Hogyan öljem meg a pókot, ha félek tőle?

Figyelt kérdés

Bocs mindenkitől, aki szerint hasznos, megöli a szúnyogokat, nem bánt, jobban fél tőlem mint én tőle. Nem érdekel.

Ti hogyan szoktátok megölni őket? Én nagyon félek tőlük, nem tudom, mit csináljak, de nem akarom otthagyni ahol van.

aug. 27. 01:05
1 2
 1/15 Sweaze válasza:
67%
Porszívóval kéne
aug. 27. 01:16
 2/15 anonim ***** válasza:
16%

Gáz gyújtó a hosszabb fajta csodákra képes.

Ha függönyön van akkor nem ajánlom.

aug. 27. 01:24
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Légycsapó, ha nagyobbról van szó vagy egy nagyobb papucs, újság.

Csak annyira szedd össze a bátorságod, hogy oda verj Neki egy jó célzottat.

Én inkább, ha lehet megpróbálom kirakni Őket, de nem mindig jön össze főleg, ha van az embernek egy édesanyja, aki tényleg nagyon nem bírja Őket és nagyon gyorsan el kell távolítani előle.

Olyankor nem épp van időm befőttes üveget fogni, stb.

De alapvetően segít a bejutás megakadályozásában, ha be vannak vakolva a falakon a rések, levágva a fű, le pókhálózva a házban és nincs táré-báré hagyva az ajtó 0-24, és ki vannak tojásostól írtva a házból.

Főleg ügyelni a fürdőre, hogy jól legyen szigetelve is.

Akkor csökkenthető a jelenlétük.

aug. 27. 01:31
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Brutális. Élve égetés.

Kérdező, fogd meg papír zsepibe, csapd le újsággal, seprűvel seperd le

Ha már muszáj megölnöd, legalább légy gyors.

aug. 27. 01:32
 5/15 Justinianus ***** válasza:
24%
Reméljük éjszaka egy bemászik a szádba.
aug. 27. 02:14
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Most komolyan olyan nehéz rálépni?

Bár én megprobálom kirakni,a virágok közé,ott jobb neki mint bent.

aug. 27. 02:27
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Azt se igazán szeretik, ha macerálva vannak, ha látsz pókhálót, azonnal szedd le, de igen, a zsepi a leghumánosabb megoldás. Illetve nem pókok hanem az undorító lepkék ellen szoktam bevetni, bár ez is barbár dolog.... hajtógázos dezodorral lefújni őket, attól megfullad szerencsétlen, de csak pár másodpercig szenved a halála előtt. (Talán egyel kevésbé brutális, mint élve lehúzni a wc-n)
aug. 27. 02:29
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Ha már zsepiben van akkor deportálhatod is.

Miért kell megölni? Nem lesz kevesebb. Nincs légmentesen zárható lakásod gondolom.

aug. 27. 03:54
 9/15 anonim válasza:
75%
Papucs
aug. 27. 04:37
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Nem szoktam megölni, kiviszem a lakásból.

Annak sokféle módja lehet, ami éppen kéznél van (pl papírlap, szemetes lapát + takaró eszköz).

Hasznos, de a lakásban nem szép látvány sem a k, sem a pókháló, de annál is rondább, ha a falon szétkenve marad utána egy folt.

Ritka vendég a pók, ha a megelőzésre koncentrálsz, sokkal eredményesebb lehetsz, de hermetikusan nem lehet lezárni a lakást, a pók ivadékok a szúnyoghálón is átjutnak.

A tiszta lakásban, ahol rendszeresen leszedik a pókhálót, és nincs tápláléka sem, nem "rendezkedik be" sok pók, de vándor példányok bárhol felbukkanhatnak.

aug. 27. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!